Voordelig sanitair, verwarming, HR-ketels en aanleg inclusief onderhoud en controle van systemen

Verwarming

C.v. (combi)ketels en comfortsystemen

DINO service en installatietechniek beschikt over een uitgebreid assortiment aan (combi)ketels, comfort- en verwarmingssystemen. Uiteenlopend van enkel een goede en zuinige (combi)ketel tot een compleet klimaatbeheersingssysteem voor het hele pand. Uiteraard is ook het energieverbruik van belang. In het assortiment zijn (combi)ketels uit verschillende prijs- en nergieklassen te vinden: van voordelig in aanschaf tot extreem zuinig (HR ++). Als installateur en loodgieter kan DINO het hele systeem ook nog eens zelf aanleggen. Merken in het assortiment: Valliant, Nefit, Remeha, Atag.

Armaturen, thermostaten, regelsystemen, etc.

Elk verwarming- en comfortsysteem kan worden afgestemd op specifieke situaties en wensen. Individuele regeling in ieder ruimte, centrale temperatuurbeheersing, klokthermostaten, weersafhankelijke regelingen, etc. Ook kan het uiterlijk van elk systeem worden aangepast naar iedere situatie. Hierbij worden de volgende merken / materialen gebruikt: Heimeier, Danfoss, Flamco, Honeywell. Multicon.

Radiatoren

Een uitgebreide keuze uit vele verschillende soorten en typen radiatoren is mogelijk. Henrad biedt een uitgebreid assortiment radiatoren van hoge kwaliteit. Als installateur en loodgieter kan DINO het hele systeem ook nog eens zelf aanleggen.

Onderhouds-/ servicecontract

DINO service en installatietechniek biedt de mogelijkheid een onderhouds- of servicecontract af te sluiten voor het systeem. Dit garandeert dat storingen 24 uur per dag, zeven dagen in de week worden verholpen.

Loodgieter, c.v. monteur of installateur nodig? Neem contact op met DINO service en installatietechniek >>